Pemakluman Pembukaan Sekolah Dalam Fasa 3 Pelan Pemulihan Negara

Program Imunisasi COVID-19 Remaja (PICK-REMAJA)
September 26, 2021
Pengoperasian Sekolah 3.0 [Fasa 3 Ppn] Sesi Libat Urus Bersama Ibu Bapa / Penjaga Dan Puteri-Puteri Tingkatan 5 Tahun 2021
October 10, 2021

Pemakluman Pembukaan Sekolah Dalam Fasa 3 Pelan Pemulihan Negara

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera Ibu Bapa/ Penjaga Puteri-Puteri SMK CONVENT JALAN PEEL

PEMAKLUMAN PEMBUKAAN SEKOLAH DALAM FASA 3 PELAN PEMULIHAN NEGARA

Perkara di atas adalah dirujuk.

Dengan merujuk Kenyataan Media KPM, Pemakluman Pengoperasian Institusi Pendidikan bertarikh 30 September 2021, pengoperasian institusi pendidikan bagi Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur akan bermula pada 18 Oktober 2021 (Isnin).

Sehubungan dengan itu, SMK CONVENT JALAN PEEL akan memulakan sesi persekolahan SECARA BERSEMUKA untuk murid TINGKATAN 5 sahaja pada 18 OKTOBER 2021 dengan PENGOPERASIAN KEHADIRAN MURID SECARA PENGGILIRAN.

Maklumat lanjut akan diberikan kepada semua murid Tingkatan 5 2021 melalui guru-guru kelas.

Terima kasih.

Comments are closed.